You are here: O Nama |

O Nama

E-mail Ispis PDF
Ocjena: / 0
LošeOdlično 

Web stranica skeneri.ba nastala je unutar kompanije Mikrografija

U Mikrografiji su zaposleni iskusni stručnjaci na području informacionih tehnologija, upravljanja dokumentima i arhiviranja, koji svoja znanja i vještine stalno unapređuju u zemlji i inostranstvu. U posljednje vrijeme smo suočeni sa sve više i više izazova sa količinom dokumenata na način, koji omogućava optimizaciju poslovnih procesa uz osiguranu sigurnost i učinkovitost arhivirane građe sa klijentima ali i u cloud-u, u našem visoko sigurnosnom sistemskom prostoru.

Uz sveobuhvatno rješenje za upravljanje i arhiviranje dokumenata, obavljamo sve prateće usluge (upravljanje arhivom, masovno skeniranje različitih formata, pripremu internih propisa ili obuhvat dokumenata (čitanje metapodataka iz dokumenta), prepoznavanje znakova, pohrana dokumenata u e-oblik, digitalizacija na mikrofilm, uništavanje dokumentacije te prenos i predaja građe nadležnom arhivu) ili na lokaciji naručitelja ili na jednom od naših adekvatno opremljenih prostorija.

Za uspješno vođenje projekata koristimo softverska i hardverska rješanja renomiranih brendova, kao što su: Easy, Fujitsu, Kodak, Abbyy, Kofax, Zeutschel, Colortrac, StepOver, Luratech, TIS i mnogo drugih.

Za kvaliteno servisiranje i redovno održavanje ne trebate brinuti. Stručnjaci iz firme Mikrografija godišnje se usavršavaju za pojedine brendove.